lauantai 17. huhtikuuta 2010

HIM, Sonata Arctica ja Spring Formal

Viime viikonloppu oli aika kiireinen. Perjantaina lähdettiin katsomaan HIMiä House of Bluesiin. Keikat alkaa täällä paljon aikaisemmin kuin Suomessa, joten lähdettiin liikkelle jo kuuden aikaa illalla. Ennen HIMiä esiintyi kaksi lämppäribändiä. Molemmat bändit oli yllättävän hyviä. HIMikin soitti oikein hyvin. Kaikki hittibiisit tuli kuultua. Saatiin onneksi ihan kohtuullisen hyvät paikat joista jopa näkikin jotain.

Lauantaina oli Spring Formal -juhlat. Artzi ei halunnut lähteä, joten lähdettiin tyttöporukalla Haeinin ja Sunhon kanssa. Olin käynyt jo aiemmin ostamassa mekon ja kengät. Aloitettiin valmistautuminen jo hyvissä ajoin, mutta kiirehän siinä silti tuli. Juhlat olivat Museum of Science and Indrusty:ssa. Kuljetukset oli järjestetty perinteisillä keltaisilla koulubusseilla. Paikalla oli paljon väkeä ja illallispöydät oli katettu museon pääaulaan. En ole kyllä ikinä ollut niin hienossa juhlapaikassa.

Museum of Science and Industry




Sunnuntaina lähdettiin katsomaan Sonata Arcticaa House of Bluesiin. Harmitti vähän kun sattui molemmat keikat samalle viikonlopulle. Sonatan keikalla ei ollut ihan niin paljon väkeä kuin HIMin keikalla, mutta erona oli se, että HIMin keikalla oli paljon teinityttöjä, mutta Sonatan keikalla ei sellaista porukkaa näkynyt. Sonatan keikka oli erittäin hyvä ja sanoisin melkein, että tykkäsin siitä kyllä enemmän kuin HIMin keikasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti