keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Hyvää ystävänpäivää ja uutta vuotta!

Super Bowl tuli ja meni ja kivaa oli. Juhlahumu ei kuitenkaan tähän lopu. Ystävänpäivää on hehkutettu täällä jo monta viikkoa ennen h-hetkeä ja kaupat ovat täynnä erilaista ystävänpäiväkrääsää. Täällä Valentine's Day on ennen kaikkea kaupallinen juhlapäivä. Meillä ei kuitenkaan ole mitään erikoisia suunnitelmia. Varailtiin leffaliput Valentine's Day-leffan myöhäisnäytökseen ja ajateltiin että 10 jälkeen sunnuntai-iltana ei enää ole paljoa ihmisiä liikkellä. Oltiin kuitenkin väärässä, sillä leffateatteri oli täynnä ihmisiä ja jouduttiin istumaan kolmanteen riviin kun taaemmas ei enää mahtunut. Leffaa pystyi kyllä katsomaan, mutta jos täällä olisi tekstitykset leffoissa niin niitä ei olisi kyllä pystynyt lukemaan, sen verran lähellä valkokangasta istuttiin.


Ystävänpäivän lisäksi juhlittiin myös kiinalaista uutta vuotta. Mentiin sunnuntaina katsomaan Chinatowniin uuden vuoden kulkuetta. Kulkue ei minusta ollut kovinkaan ihmeellinen, mutta tulipahan nähtyä sekin. Ei päästy edes kunnolla tutustumaan koko Chinatowniin kun ihmisiä oli niin paljon. Täytyy mennä joskus toiste tutustumaan paikkoihin.

Juhlahumua tasoittaa kuitenkin Midtermit. Itse olen joutunut pudottamaan yhden kurssin pois, koska aika ei yksinkertaisesti riitä kaikkeen. Lämmönsiirron tentissä on nyt käyty ja termodynamiikan tentti on tulossa. Lisäksi täytyy väsäillä lämmönsiirron labraraporttia.

Reissun eräänä tavoitteena oli englannin taitojen kohentaminen ja se tavoite on kyllä jo saavutettu. Nyt kun vielä päästäisiin reissaamaan ympäri maata niin kaikki tavoitteet olisivat saavutettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti