sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Sattuuhan sitä...





Orava :)


Tekevälle sattuu todellakin!

Värjäiltiin tuossa perjantai-iltana miun hiuksia itse kun en kampaajalle halunnut. Värjäys onnistui ihan hyvin, mutta roskien pois vieminen ei sitten mennytkään ihan niin hyvin. Laitoin tyhjät väripurkit roskapussiin ja lähdin kiikuttamaan roskia roskakuiluun. Tietenkin pussissa oli reikä ja kun pääsin kämpästä ulos 3. kerroksen käytävään pussista lensi väriä valkoiselle seinälle. Eihän se tietenkään lähtenyt siitä pyyhkimällä pois. Lähdettiin sitten ostamaan kaupasta valkaisuainetta ja sieniä, joilla saisi seinän puhtaaksi. Onneksi väri lähti suurimmaksi osin pois :)

Meillä on Spring Break 8.-14.3. ja mietittiin kauan, että mitä tehdään silloin. Kaikenlaisia matkoja olisi tarjolla, mutta hinta on todella korkea kaikille reissuille. Päätettiin sitten, että lähdetäänkin kyläilemään Heidin ja Tapsan luokse Missoulaan. Bikineitä ei sillä reissulla valitettavasti tarvitse :) Varailtiin lennot jo nyt hyvissä ajoin. Paluulento otettiin Seattlesta niin tulee samalla nähtyä sekin kaupunki.

Tänään käytiin kuvailemassa vähän kaupunkia kun oli niin nätti sää. Täytyy käydä ottamassa sitten keväämmällä uudestaan kuvia ja katsoa miten paikat muuttuu.

Nyt aletaan valmistautua illan Super Bowliin. Me mennään BOGiin katsomaan peliä. Saa nähdä mihin tämä ilta päättyy ;)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti