sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Hyvä Suomi!

Kyllä kehtaa eilisen pronssipelin jälkeen taas mainostaa, että on Suomesta kotoisin. Tappio USAa vastaan oli sen verran paha, että piti pitää hiljaiseloa vähän aikaa, mutta pronssipeli oli sen verran hienoa katsottavaa, että nyt voi taas möykätä suomalaisuudesta :).

Mitään muuta jännää ei nyt ole tapahtunutkaan. Puhelimeen tuli ostettua lisää puheaikaa kun minuutit alkoivat loppumaan. Ärsyttävintä on, että jos soitat toiselle ja puhelu menee vastaajaan niin heti menee minuutti puheaikaa vaikka ei jättäisikään mitään viestiä. Täällä maksaa sekä puheluiden soittaminen että niihin vastaaminen. Ja jos lukee tekstiviestin niin siitä menee heti puoliminuuttia puheaikaa pois. 

Aluksi ahdisti täällä tuo pyykinpesu, kun koneet oli aina varattuja pyykkituvassa, mutta nyt täällä toimii jo 4. kerroksen koneet niin jonoja ei enää ole. Vaatteet menee kyllä nopeammin huonoon kuntoon, kun joutuu aina kuivausrummussa kuivattamaan.

Kouluhommia on taas kasaantunut kiitettävä määrä ja kaikki pitäisi saada tehtyä ennen Spring Breakia. Lento Missoulaan lähtee jo ensi torstaina eli aika kiirettä pitää, että saa kouluhommat pois alta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti