keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Ja taas tapahtuu...

Eilinen ilta sujui taas oikein mielenkiintoisissa merkeissä. Kämppis puhdisti liimoja pois miekastaan ja käytti ilmeisesti aika paljon paperia siihen puhdistukseen ja heitti tietenkin ne paperit vessanpönttöön. Täällä nuo vessat ei aina vedä ihan toivotulla tavalla ja tietenkin se pönttö meni tukkoon. No, kämppis lähti pois ja naapurihuonekin oli tyhjillään eli jäin yksin kämpille. Hetken kuluttua olin sitten suntaamassa vessaan kun huomasin, että pöntöstä tulee vesi vastaan ovella. Tietenkin lattiat on täällä ihan kaltevia eli vesi suuntasi kohti meidän huonetta. Ei muuta kuin äkkiä pyyhkeitä lattialle, että vesi pääse kastelemaan meidän huoneen kokolattiamattoa. Onneksi naapurihuoneen kämppis tuli kotiin ja auttoi kuivaamaan lattiaa. Menin sitten asuntolan alakerran vastaanottotiskille selittämään mikä on tilanne. Sieltä ohjattiin kerrosvastaavan luokse. Edinam ei tietenkään ollut kotona ja jätin hänelle viestin, että kaivataan hieman apua. Myöhemmin Edinam (meidän kerroksen vastaava) tuli tarkastamaan tilannetta ja vesi oli silloin onneksi vähän laskenut eikä tulvinut enää yli laitojen. Edinam sanoi, että meidän täytyy soittaa Public Safetyn kavereille, että tuleevat avaamaan tukoksen. No Cheryl (kämppis) soitti sitten ja sieltä lupasivat lähettää jonkun avaamaan tukosta. Hetken kuluttua eräs mieshenkilö tuli ja sai tukoksen auki vaikkakin lattia tulvi taas vettä. Saatiin paikat kuivailtua ja kiiteltiin auttajia ja oltiin onnellisia, että jouduttiin kuivailemaan vaan vettä ettei tullut lattialle muuta tavaraa veden mukana (vessapaperin lisäksi).

Luultiin, että siinä oli draamaa riittävästi kunnes hetkenkuluttua naapurihuoneen kämppis kolkutteli meidän ovelle. Vessan ovi oli lukossa eikä kukaan ollut sisällä. Ei käsitetty miten se oli edes mahdollista. Ei muuta kun taas soittamaan Public Safetyyn ja pyytämään apua. Kohta paikalle tuli iso vartija, joka oli ilmeisesti lähetetty pelastamaan meidät :) Tietenkään se vartija ei osannut tehdä mitään sille ovelle ja ihmetteli sekin, että miten on edes mahdollista saada ovi lukkoon tuolla tavalla. Vartija soitti sitten ilmeisesti kiinteistöhuoltoon ja sieltä tuli se aiemmin tukoksen avannut mies. Oli kyllä aika vaikeaa pidätellä naurua kun selitettiin että mikä meillä nyt oli ongelmana. Vähän aikaa se huoltomies sitä ovea rassaili ja sai sen lopulta auki. Huoltomies selitti, että ei pitäisi olla mahdollista lukita ovea tällä tavalla ja ilmeisesti siinä oven lukossa oli jotain vikaa. Huoltomies tunki paperia johonkin sinne ovenkarmiin ja sanoi että nyt pitäisi kaiken taas pelata. Kiiteltiin siinä taas syvästi kaikkia avuliaita, jotka meitä olivat auttaneet. Kello oli kuitenkin tähän aikaan jo yli yksitoista illalla eli aika mukavia ja avuliaita ihmisiä löytyy kuitenkin vielä. Tenttiin lukeminen jäi vähän vähille sinä iltana.

Nyt kun kaikesta draamasta on selvitty niin onkin aika pakkailla tavarat ja valmistautua Spring Breakin varten. Seuraavalla kerralla kirjoittelen siis kuulumisia Missoulan suunnalta.

1 kommentti: