lauantai 30. tammikuuta 2010

Hypnoosia ja shoppailua.



Aika on kulunu täällä kyllä sellaista vauhtia, että huhuh. Ollaan oltu kohta kuukausi reissussa eikä kyllä tunnu yhtään siltä. Rahaa on kyllä menny tosi paljon, että ehkä sen siitä sitten huomaa.

Torstaina käytiin BOGissa katsomassa erästä stand up-hypnotisoijaa. Olen aiemmin nähnyt hypnotisointia vain telkusta ja jotenkin koko homma on tuntunut huijaukselta. Olin hieman epäilevä kun mentiin BOGiin että mitäköhän illasta seuraa, mutta oli kyllä hauskin ilta vähään aikaan. Lavalle otettiin n. 10 henkeä, jotka sitten hypnotisoitiin lavalla. Osalle hypnoosi ei toiminut ja heidät poistettiin lavalta. Eräs poika yleisön joukosta hypnotisoitui ja hänet otettiin sitten poistettujen henkilöiden tilalle. Sellaista kuulema välillä sattuu, että yleisöstä joku hypnotisoituu myös :) Siellä ne ihmiset sitten hölmöilivät lavalla eivätkä tienneet itse että mitä tekivät. Ja meillä oli hauskaa. Eräskin poika käänsi aina paitansa ympäri kun se hypnotisoija sanoi carkeys :)




Perjantaina kävin laitattamassa itselleni uudet rakennekynnet. Täällä koko homma maksoi vain 40 dollaria eli oli älyttömän halpaa. Parin vikon välein ajattelin käydä hoidattamassa kynnet, koska täällä se ei maksa paljoa.

Tänää innostuttiin vähän shoppailemaan. Löydettiin sellainen liike joka myy designer-vaatteita alennuksella. Tuli tehtyä mahtavia löytöjä eikä ollut edes älyttömän kallista. Siihen liikkeeseen joutuu kyllä menemään uudelleen. Chicagossa on todella loistavat shoppailumahdollisuudet. Sanoisin kyllä että on aika tasoissa New Yorkin kanssa. Ainakin minun mielestä. Pitää vaan löytää oikeat liikkeet.

Uimisesta on tullut täällä oikein hyvä harrastus. IIT:llä on oma uimahalli, jossa opiskelijat voivat käydä uimassa ilmaiseksi. Yleensä altaassa ei ole edes hirveästi ihmisiä, joten uimaan mahtuu hyvin. Ja pakko täällä on liikuntaa harrastaa ettei kerry painoa muuallekin kuin sinne matkalaukkuun :)

Olen myös saanut hankittua Chicago Blackhawksin palipaidan. Kävi hyvä tuuri paitaa ostaessa, koska silloin siitä sai 25% alennuksen ja nyt alennusta ei enää saanut kun käytiin uudelleen samassa liikkeessä. Nyt voi hyvillä mielin lähteä katsomaan matsia.

Käytiin myös opettelemassa jenkkifutiksen sääntöjä Super Bowlia varten. Artzi kyllä osasi ne säännöt jo, mutta itse en ole lajiin aiemmin hirveästi perehtynyt. Nyt on sitten perusasiat hallussa, että voi seurailla ottelua. International Center järjestää Super Bowlin katseluillan, jonne kaikki halukkaat saavat mennä. Mainoksien pitäisi ainakin olla hyviä silloin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti