sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Leffaa, shoppailua ja ravintoloita sekä synttärit

Jenkkilässä kaikki on isompaa. Tämä on todellakin tullut tutuksi. Viime torstaina käytiin ekaa kertaa leffassa. Ei tiedetty, että mikä teatteri olisi paras ja valittiin vaan yksi kaikkien joukosta. Tietenkin tämä teatteri oli isoin ja suosituin. Ja isolla tarkoitan oikeasti isoa. Lippukassat löysimme leffateatterin toisesta kerroksesta, jonka jälkeen siirryimme kolmanteen kerrokseen missä oli sitten snäkkitiskit ja varsinaiset leffasalit. Jos en väärin muista niin saleja taisi olla yli 20. Tietenkin saatiin väärät leffaliput kun ei tajuttu että esityksiä on monta ja olisi pitänyt sanoa, että halutaan siihen näytökseen mikä alkaa hieman myöhemmin, ei siihen mikä oli mennyt jo tunnin. Saatiin onneksi vaihdettua liput. Ostettiin tietenkin "pientä" syötävää näytöksen ajaksi. Tilattiin kaksi limua ja popcornia. Normaali limu oli sellainen litran muki ja popcornia tuli ostoskassillisen verran. Ja tietenkin jos 2 litraa limua ja kassillinen popcornia ei olisi riittäny niin täydennystä olisi saanut hakea ilmaiseksi. Onneks ei tarvinnu kun kerran käydä vessassa esityksen aikana.

Perjantaina olikin sitten synttäripäivä. Yritettiin päästä aamulla uimaan, mutta eihän sinne päässy kun siellä oli jonkun uimajoukkueen harjoitukset. Yritettiin myös käydä shoppailemassa, mutta mitään ei tarttunut mukaan sillä kertaa. Illalla mentiin syömään italialaiseen ravintolaan. Ravintola sijaitsi "Pikku Italiassa" mikä on yksi Chicagon kaupunginosista. Olin varma, että ravintolassa törmää mafian äijiin, mutta ketään en sallaiseksi ainakaan tunnistanut. Ruoka oli älyttömän hyvää ja hintakaan ei ollut kovin paha. Illallisen jälkeen siirryttiinkin sitten takaisin IIT:lle. Kuten joka naisen unelmiin kuuluu vietettiin loppu synttäri-ilta Bogissa (IIT:llä sijaitseva illanviettopaikka) pelaten Xboxia, biljardia ja pingistä. Taustamusiikkina toimi muiden vaihtareiden karaokelaulanta, joka ei välttämättä ollut mitään kauneinta kuultavaa.

Lauantaina lähdettiin shoppailemaan uudestaan. Löysin aivan ihanan Puman takin, joka oli myös sopivasti alennuksessa. Halvempiakin kauppoja olisi ollut vieressä, mutta tietenkään niistä ei löytyny mitään niin hienoa. Päivä meni ihan täysin kauppoja kierrellessä ja illalla mentiin sitten uudestaan leffaan. Jos minä saisin päättää niin kävisin kyllä joka päivä leffassa, mutta voi olla että rahat ei ihan riitä siihen. Illan kruunasi mikäs muukaan kuin Mäkkäri. Oli kyllä hienoin mäkki missä oon käyny. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti